Wednesday, September 30, 2009

Also this one


LOL one of my souvenirs from my most recent vacation.
I was a party animal for a few hours one night in Vegas!
.....till the hangover the next morning.

I am the only person who can get blasted on one drink!
Well it was actually two, but who's counting??

Coincidence or not?




So I have this new purple digicam
and I'm still messing with it. Tomorrow
is October and I had flipped the calendars
over. Took this shot. Coincidence?
Fate? Whatever you believe in I found
it interesting!

new toy!


I've been playing with my new toy today.
Well I did a ton of other stuff, THEN I've
been playing with my new toy.
A new digi cam!
It's a GE A1050

It's purple!!

And it's soooooooooooo small. And has more bells and whistles
on it. Why does the average picture taker need a camera
with a 'leaf' mode? 'Flower' mode?
Yet, unlike my other digi cam, there is no setting to
make the pictures smaller to send in email. So far I am
doing that manually. Weird!!
The panoramic setting I need to read more about, I'm
messing that up. I like 'Auto' Mode right now the best :)
AWESOME!

Tuesday, September 29, 2009

News from me



What's happening lately Molly?
I'm glad you asked! I'll tell you!

*Employee power washed house today. It is all nice and clean
after it's bath! Employee also managed to power wash the
telephone box
- which means my internet and phone were out for
hours today. I opened the box to get everything dry. Employee
not always the brightest! I like him tho.

*Here we go again - Severe weather Thursday night?
I don't need to stop smoking I tell ya, I will die just fine
by heart attack from weather predictions! Fall must
be here *sigh*.

*No family trip in December after all. Actually, that's
fine by me. I am perfectly content to stay home for the
holidays. Coincidentally this was decided just hours
after a PR person gave me four free tickets to a show
in Vegas, for use in December. LOL. I will save the
email just in case minds change again.

Friday, September 25, 2009

Comment feature is back

Yesiree Yesiree. I re-enabled the comment
feature. If you don't see it that means
I screwed something up and am now frantically
pushing links to figure out what I did wrong.

Now be good, boys and girls, and do not
comment anything that might get me in
trouble!!

Thursday, September 24, 2009

11 Things Guys Don’t Understand About Women (Explained right here, right now)

From this article:

11 Things Guys Don’t Understand About Women

I will answer these things for you men, oh easily confused ones!

Question #1 - “Why, oh, why, can’t you create a single, central location for your hair ties and bobby pins?!? And why is there one on the handle of the microwave?”

Answer #1 - We never know what we'll be doing and when we'll be needing one! Suppose, just suppose, I am about to pull something very hot out of the microwave.
I don't want my hair falling into it, or covering my eyes so I cannot see, or worse yet, I brush a wisp of hair out of my eyes and drop the hot dish. This way, I have a hair tie right there and before I open up the microwave I can tie my hair back!
Next......


Question #2 - “Why are women so afraid of bugs but can regularly pour hot wax on their bodies and rip hair out by its roots?”

Answer #2 - Oh I can see where this confuses men. It's easy - bugs are icky,
creepy, crawly, and can get in our hair while we sleep and stuff. Hot wax
serves a purpose, and we purposely put this on our bodies. We purposely don't
put a bug somewhere! Sneaky, creepy, crawly, icky bugs!!


Question #3 - “Girls and drama! My God, it’s like an episode of Dawson’s Creek! He said, she said…it goes on and on for years. Do you ever get over an argument?”

Answer #3 - Basically - no. Well in actuality it depends who did what to whom.
NEXT........


Question #4 - “I am confused enough about why the onslaught of hormones every month, like clockwork, still takes me by surprise (the next day when she gets her period, I’m like, Oh! We got into a fight because she was hormonal!), but why does that fact take her by surprise? Shouldn’t she kind of realize it and be like, ‘Don’t listen to me—I’m hormonal’?”

Answer #4 - WELL. It's a slippery slope here guys. The hormones bring out the
honesty in us. Those little buggers tend to sneak up on us and we feel we have
it all under control. I think guys blame hormones for WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
too much, we actually mean what we say most of the time, it has nothing to
do with hormones! Or maybe some women use hormones as an excuse or a way
to make up for what they said during a fight. The whole hormone thing is
over-rated.

NEXT.........

Question #5 - “I don’t get why getting married so soon is so important to most women. Is love not enough?”

Answer #5 - LOLROFPMP - LOUDLY. Why is NOT getting married so important
to most guys? You expect us to hop in the sack at the drop of a hat
with you, help keep your home tidy, help with the cooking, the chores,
help with the children you may have had with someone else. Why should
we even consider doing that without a committment?? NO. Love is
NOT ENOUGH!!


Question #6 - “Why all the shoes? Really, my sister has suitcases full of shoes that I’ve thrown aside more often than she’s even seen them. It boggles the mind!”

Answer #6 - Why not? You men want us to look nice, but that takes
committment and style! There are open toed shoes, sandals, sneakers,
casual shoes, dress shoes, closed toe sandals...you get the idea.
In every color imaginable. Not every shoe goes with every outfit!
Seriously, why make such a big deal out of it? NEXT......


Question #7 - “I don’t understand their attitudes! Everything is good for, like, the first three months, but after that, it’s a whole different ball game!”

Answer #7 - Maybe because after 3 months time you start acting like
a slob and take your girl for granted. NEXT.........


Question #8 - “I don’t get why girls say one thing and mean something different. Like when they say, ‘You can watch the game,’ and then when you do, you get in trouble.”

Answer #8 - We're trying to give you a second chance to act like
a man, please refer to answer #7. NEXT.......


Question #9 - “What I don’t understand is why girls really, really, really want that nice guy, but once they find one, they can’t date him because now they need a jerk.”

Answer #9 - Oh you are confusing nice guy with a nerdy, pushover,
people pleaser. Please grow some balls and take a stand on certain
issues. Please stick up for your girl when the situation warrants
it. Please show some class. NEXT......


Question #10 - “Why do girls not like other girls when they first meet them? It’s as if they have to prove themselves to each other before they’ll consider them acceptable to hang out with.”

Answer #10 - It's not that we don't like other girls. It's that
we are looking for something in common to hang out together about.
Why are you worried about it? It doesn't affect you!


And lastly:
Question #11 - “I don’t understand why women can’t just speak more directly. They always want you to do something, but they don’t put it in words. Instead, they talk around the issue. I wish they were more up front and just said it!”

Answer #11 - Cuz when we do you come unglued and don't like it.
You read stuff that wasn't there, and put words in our mouths
that were never spoken. If you would listen to what we say
then we would do just that - speak directly.

Photobucket

Tuesday, September 22, 2009

Dating videos from the 80's

Is it any wonder why we think men are stupid? LOL.